Video’s

Hier zie je een aantal video’s van eerdere optredens van Nisa Najila. Niet alle opnames zijn professioneel, sommige zijn gewoon met een telefoon gemaakt. Deze geven wel een goede sfeer van onze dansen en optredens.

Mysterieus, speels en vrolijk

Onze nieuwste dans op Arabia van Hanine zijn we trots op toe te voegen aan ons repertoire. De choreografie is gemaakt door Joke Berton.

Compilatie theatershow

Samen met Tawam Rohi verzorgden we een korte dansshow tijdens de KAM in 2018 in het Chassé Theater in Breda! Erg leuk om te doen, in dit filmpje zie je een compilatie hiervan.

Compilatie optreden verzorgingshuis

In een verzorgingshuis in Vlaardingen hebben we een optreden verzorgd dat zowel voor de bewoners als voor ons een geslaagde middag gaf. In dit filmpje een compilatie hiervan.

Choreografie als groep maken

Dit was onze eerste dans waarvoor we als groep de choreografie gemaakt hebben. We zijn gestart met de dans die we ooit van Hester de Vries leerden en zijn deze daarna gaan aanpassen tot een grotendeels nieuwe choreografie. Juist door het proces van als groep hiertoe komen, zijn we allen ook trots op deze dans. Zowel wij als het publiek worden vaak blij van deze vrolijke dans en muziek.

Populaire muziek

We dansen niet alleen op Arabische muziek, maar soms ook op een modern popnummer. Gewoon omdat we er blij van worden en het goed bij ons past. Hier zie je onze dans op het liedje Sexy als ik Dans tijdens Raqs Antwerp. Leuke dag en leuke ervaring! Hier is geen professionele opname gemaakt. Twee opnames met een telefoon zijn door Esther M. bewerkt tot één video.

Dansen met attributen

In oktober 2016 zijn tijdens het festival Oriëntal Impressions professionele filmpjes gemaakt van alle dansen. Zo is de volgende video van de sluierdans een mooie versie! (choreografie Hester de Vries en Badra Falak).

Op de volgende video zie je onze sluierdans en de Hadouni met de tamboerijn. De sluierdans is een oorspronkelijke choreografie van Hester de Vries, welke later door Badra Falak is aangepast. De Hadouni is een choreografie van Badra Falak. Heel vrolijk en leuk om met een tamboerijn te dansen.